2017-06-24 18:58:57• hírek • Hirado.hu

Mennyiért adnád el gyerekedet? Ők egy furgonért és 5000 euróért tették meg!

A spanyol gárda letartóztatott egy házaspárt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy furgonért és ötezer euróért eladták 14 éves kislányukat.

A botrányos cserére még áprilisban derült fény, amikor a szülők végre bejelentették, hogy “eltűnt” a lányuk. A civil gárda először kikérdezte a szemtanúkat, majd arra a következtetésre jutottak, hogy a 14 éves lányt saját szülei bocsátották áruba.

A romániai származású gyermeket először csak Spanyolországban keresték, majd egész Európára kiterjesztették a kutatást. Végül Szlovéniában találták meg a gyereket egy idősebb férfi társaságában, aki feltételezésük szerint a gyereket megvásárló ember fia.

A rendőrség szerint a lányt megvásárló férfi kifejezetten fiának vette meg a kislányt. A szülők csak akkor fordultak a rendőrséghez, mikor a vevő csúnyán átverte őket, és nem fizette ki nekik az ötezer eurót.

A kislány szüleit és a gyermekkel együtt utazó idősebb férfit emberkereskedelem vádjával letartóztatták, a férfinak kiskorúval szemben elkövetett szexuális bűncselekményért is felelnie kell.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: